AWS Support Engineer

Apeldoorn, Gelderland, Netherlands

Description

Bijt jij je net zo lang vast in een support ticket totdat je weer een blije klant aan de telefoon hebt met een uitstekend werkende Cloudomgeving? En, heb je de drive om je eigen oplossingen vervolgens door te automatiseren zodat je jezelf uiteindelijk steeds meer overbodig maakt?

Dan werken we graag met je samen om dé beste AWS Cloud specialisten te zijn!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In de rol van Cloud Support Engineer ben je het eerste aanspreekpunt van de klant bij complexe problemen. Migraties van complete fysieke datacenters naar AWS, automatisch schaalbare, hoog beschikbare applicatieplatformen en wereldwijde e-commerce setups zijn een paar voorbeelden van projecten waar we aan werken. De service van een Support Engineer bieden wij alleen aan wanneer we daadwerkelijk de Cloud omgeving zelf bij de klant hebben ingericht. We lossen geen issues en problemen op die het gevolg zijn van de inrichting van een ander, dit vinden we geen uitdaging om te doen ;-). De oplossingen automatiseren we dusdanig door dat je als Support Engineer de klant met minimale support kunt helpen. Overall streven we ernaar onszelf zo overbodig mogelijk te maken. Je werkt in deze rol zowel individueel als in teams. Onze teams kunnen per fase van een project variëren van samenstelling, afhankelijk van welke kennis en ervaring op dat moment nodig is en welke collega daar het beste in is. Dat houdt ons scherp en onze werkweek gevarieerd.

Jouw rol zal verder onder andere bestaan uit het:

Requirements

Passie voor de inhoud staat voorop. Daarna uiteraard de klant! Je zoekt proactief naar manieren om de klant te helpen en bedenkt hoe je daar alleen of met collega’s vorm aan kan geven. Je bent in staat je verhaal over de bühne te brengen, op elk niveau, dus ook in Jip en Janneke taal. Vanuit je oneindige nieuwsgierigheid naar techniek ben je gemotiveerd om je als een raket nieuwe (cloud) technieken eigen te maken en kennis te delen met collega’s. Ook voor jou is het een sport om collega’s inhoudelijk uit te dagen.

Verder heb je of ben je:

Benefits

Een omgeving met veel ervaren AWS specialisten die je steunen om een volleerd AWS Cloud specialist te worden. Daarbij krijg je de mogelijkheid om AWS certificaten te behalen of je collectie uit te bereiden. Ben je als Support Engineer uit je jasje gegroeid? Dan zijn er mogelijkheden genoeg om door te groeien. Daarbij geloven we niet in functieprofielen die in beton gegoten zijn, dus meestal combineren collega’s verschillende rollen en taken die goed bij hen passen. Verder faciliteren wij je om je werk optimaal uit te kunnen voeren. We willen dat je meedenkt en je gewaardeerd voelt. Dat drukken we onder andere in een mooi, realistisch salaris uit. Bij ons draait het echter primair om passie voor de inhoud en de fun! Daarnaast ook de groei die we met elkaar doormaken doordat we in wisselende samenstellingen samen 100% voor de beste oplossing voor de klant gaan.

Over ons:

Wat ons drijft en met elkaar verbindt is dat de inhoud en de klant bij ons voorop staat. We streven ernaar om als ‘thought leader’ bekend te staan op het gebied van AWS Cloud. Daar zijn we al bijna, onlangs hebben we de 50 AWS certificaten behaald. Vanuit onze grenzeloze nieuwsgierigheid zijn we constant aan het leren en verbeteren. Gezamenlijk en individueel, qua innovatie voorop lopen en elkaar uitdagen is de sport.

Wij kiezen voor de regie en expertise rol, geen detachering. Een keuze voor kwaliteit, niet kwantiteit. Dit betekent ook dat we samen met de klant bekijken of we een goede match zijn, waardoor we het succes van een geslaagde opdracht in de goede richting sturen. We doen mooie projecten voor grote (en hele kleine) namen. Onze expertise ligt zowel op inventarisatie, architectuur, implementatie als op begeleiding en opleiding van de klant. Bij ons werkt een zeer mooie mix tussen ervaren en minder ervaren collega’s. Sinds 1998 ervaring gebouwd met moederbedrijf Oblivion. Oblivion is altijd innovatief bezig, wat heeft gezorgd dat Oblivion Cloud Control nu al 10 jaar actief is met en ervaring heeft in AWS. We willen klein en zelfstandig blijven en zoeken loyaliteit. Mensen die hun vak verstaan en die echt met de klant en ons meedenken:

‘Start with the customer and work backwards’ (~Amazon Leadership Principles~)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wil jij samen met ons de beste zijn in de Cloud? Dan verwelkomen we je graag bij Oblivion Cloud Control!

Nieuwsgierig geworden naar ons en/of de functie?

Bel voor meer informatie gewoon rechtstreeks met Edwin van Nuil, Managing Director, 06-41558847, of bel onze HR Specialist, Hanneke Kuipers, op 06-23246050.

Of solliciteer direct via onderstaande button.

Over de procedure:

We willen de beste zijn en dus ook de beste collega's naast ons. Wij toetsen daarom standaard op kwaliteiten, inhoud en persoonlijkheid. Daarnaast maakt een screening onderdeel uit van de procedure. Tot slot willen we je uitnodigen ons feedback te geven op je sollicitatie ervaring, zodat we hiervan kunnen leren.

Apply for this job