AWS Cloud Consultant

Amsterdam, North Holland, Netherlands

Description

Ontwerp, implementeer en beheer jij de Cloudarchitectuur/Cloudstrategie die aansluit op de wensen van de klant? En, maak jij hierbij de klant gelukkig met op maat gemaakte en innovatieve oplossingen?

Dan werken we graag met je samen om dé beste AWS Cloud specialisten te zijn!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In de rol van AWS Cloud Consultant werk je aan innovatieve en vooruitstrevende projecten voor onze klanten. Migraties van complete fysieke datacenters naar AWS, automatisch schaalbare, hoog beschikbare applicatie platformen en wereldwijde e-commerce setups zijn een paar voorbeelden van projecten waar we aan werken. Qua innovatie werken we momenteel bijvoorbeeld met AWS Lambda en CodePipeline. Je bent een volwaardige gesprekspartner voor je klanten en verplaatst je makkelijk in de schoenen van de klant. De wensen en eisen van de klant vertaal jij door naar een passende Cloud oplossing. Hierbij denk je niet alleen na over de techniek, maar ook over de impact voor de business. Je werkt in deze rol zowel individueel als in teams. Onze teams kunnen per fase van een project variëren van samenstelling, afhankelijk van welke kennis en ervaring op dat moment nodig is en welke collega daar het beste in is. Dat houdt ons scherp en onze werkweek gevarieerd.

Jouw rol zal verder onder andere bestaan uit:

Requirements

Als AWS Cloud Consultant kun je op inhoud overtuigen richting de klant. Je bent bij veel verschillende klanten regelmatig te vinden, zit vaak met hen om de tafel en je houdt het overzicht over de trajecten bij je klanten. Naast het adviseren ben je ook actief betrokken bij de implementatie van de oplossingen waarbij je gebruik maakt van de diensten die AWS beschikbaar stelt. Dus afwisseling in je werk en werkweek is iets wat je zoekt. Je zoekt proactief naar manieren om de klant te helpen en bedenkt hoe je daar alleen of met collega’s vorm aan kan geven. Samen vormt OblCC de experts/kennisbron van de klant. Daarnaast ben je in staat je verhaal over de bühne te brengen, op elk niveau, dus ook in Jip en Janneke taal. Vanuit je nieuwsgierigheid heb je een intrinsieke motivatie om AWS diensten en AWS frameworks eigen te maken en te leren hoe deze zo toe te passen dat de klant directe meerwaarde ervaart. Al jouw kennis en ervaring deel je graag met je collega’s, en het is voor jou ook een sport collega’s inhoudelijk uit te dagen.

Verder heb je of ben je:

Benefits

Een omgeving met veel ervaren AWS specialisten die je ondersteunen om een volleerd AWS Cloud consultant te worden. Je wordt aangemoedigd en gesteund om AWS certificaten te behalen of je collectie uit te bereiden. Aangezien AWS ook continu groeit in het aanbieden van nieuwe diensten, zijn er bij ons mogelijkheden genoeg om telkens verder door te groeien. Daarbij geloven we niet in functieprofielen die in beton gegoten zijn, dus meestal combineren collega’s verschillende rollen en taken die goed bij hen passen. Verder faciliteren wij je om je werk optimaal uit te kunnen voeren. We willen dat je meedenkt en je gewaardeerd voelt. Dat drukken we onder andere in een mooi, realistisch salaris uit. Bij ons draait het wel primair om passie voor de inhoud en de fun! Daarnaast ook de groei die we met elkaar maken doordat we in wisselende samenstellingen samen 100% voor de beste oplossing voor de klant gaan.

Over ons:

Wat ons drijft en met elkaar verbindt is dat de inhoud en de klant bij ons voorop staat. We streven ernaar om als ‘thought leader’ bekend te staan op het gebied van AWS Cloud. Daar zijn we al bijna, onlangs hebben we de 50 AWS certificaten behaald. Vanuit onze grenzeloze nieuwsgierigheid zijn we constant aan het leren en verbeteren. Gezamenlijk en individueel, qua innovatie voorop lopen en elkaar uitdagen is de sport.

Wij kiezen voor de regie en expertise rol, geen detachering. Een keuze voor kwaliteit, niet kwantiteit. Dit betekent ook dat we samen met de klant bekijken of we een goede match zijn, waardoor we het succes van een geslaagde opdracht in de goede richting sturen. We doen mooie projecten voor grote (en hele kleine) namen. Onze expertise ligt zowel op inventarisatie, architectuur, implementatie als op begeleiding en opleiding van de klant. Bij ons werkt een zeer mooie mix tussen ervaren en minder ervaren collega’s. Sinds 1998 ervaring gebouwd met moederbedrijf Oblivion. Oblivion is altijd innovatief bezig, wat heeft gezorgd dat Oblivion Cloud Control nu al 10 jaar actief is met en ervaring heeft in AWS. We willen klein en zelfstandig blijven en zoeken loyaliteit. Mensen die hun vak verstaan en die echt met de klant en ons meedenken:

‘Start with the customer and work backwards’ (~Amazon Leadership Principles~)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wil jij samen met ons de beste zijn in de Cloud? Dan verwelkomen we je graag bij Oblivion Cloud Control!

Nieuwsgierig geworden naar ons en/of de functie?

Bel voor meer informatie gewoon rechtstreeks met Edwin van Nuil, Managing Director, 06-41558847, of bel onze HR Specialist, Hanneke Kuipers, op 06-23246050.

Of solliciteer direct via onderstaande button.

Over de procedure:

We willen de beste zijn en dus ook de beste collega’s naast ons. Wij toetsen daarom standaard op kwaliteiten, inhoud en persoonlijkheid. Daarnaast maakt een screening onderdeel uit van de procedure. Tot slot willen we je uitnodigen ons feedback te geven op je sollicitatie ervaring, zodat we hiervan kunnen leren.

Apply for this job